Bedankje André Muit

Een bedankje vanuit Bacau door André Muit.

Beste Chauffeurs en alle vrijwilligers van stichting ZoBeRo,

Met verwondering hebben we opnieuw gezien hoe jullie ook dit jaar weer zo veel spullen bij ons en op andere plekken in Roemenië gebracht hebben. Al bij het uitladen zien we ook iedere keer weer hoeveel zorg jullie aan de voorbereidingen besteden. We zijn begonnen met het uitdelen van de spullen. Weer veel blije gezichten voor de mooie spullen die via jullie kregen.

Als team zijn we iedere keer weer onder de indruk van jullie organiseren , jullie betrokkenheid en de inzet van zoveel vrijwilligers. Ik ga er geen lang verhaal van maken. Kortom: we willen jullie opnieuw bedanken voor alle steun die we krijgen en voor de inzet van zoveel mensen omdat allemaal voor elkaar te krijgen!

dank!

met een hartelijke groet,