Sponsors & Vrijwilligers

Sponsors

Zonder sponsors kan de stichting ZoBeRo uiteraard dit werk niet doen. Hieronder vindt u een lijst met enkele van onze vele sponsors. Het is een lijst met voornamelijk ‘hoofd-sponsors’. De lijst van kleinere sponsors is nog vele malen groter. Ook zijn er sponsors die niet met naam genoemd willen worden.

Wij, als bestuur van de stichting ZoBeRo, willen echter benadrukken dat al dit soort sponsorwerk allemaal nodig is, en waar wij op deze manier ook niemand tekort mee willen doen.

Klik hier voor de sponsorlijst!

Vrijwilligers
De stichting ZoBeRo bestaat uit een grote groep vrijwilligers. Naast de 5 bestuursleden bestaat dit uit nog een groep van ongeveer 40 vrijwilligers.

Wij willen de vele vrijwilligers, die op welke manier dan ook, de transporten hebben mogelijk gemaakt hartelijk bedanken voor hun getoonde inzet. Laten we met elkaar hopen dat we iedere keer opnieuw voldoende energie kunnen opbouwen om en weer tegenaan te gaan om alles mogelijk te maken. Immers, dat is hetgeen wat ZoBeRo uit wil stralen; klaarstaan voor onze medemens, al is het ver weg in Roemenië. Jullie hebben op deze site kunnen zien dat dit nog steeds nodig is om daar jaarlijks naar toe te gaan!