Transport hulpgoederen mei 2024

Onze stichting ZoBeRo heeft in de maand mei weer een trailer met hulpgoederen in Hongarije en Roemenië gelost.

​​​​​​​U zult zich ongetwijfeld afvragen wat onze stichting in Hongarije voor goederen aflevert en voor wie, het is namelijk zo dat de kleding die wij op dit moment niet in Roemenië afleveren naar Hongarije gaat, dit is een adres waar wij al eerder kleding gebracht hebben in opdracht van de 2e  kans-winkel Moerkapelle. Nu wij zelf de kleding niet over de grens krijgen Roemenië in, hebben wij een groot gedeelte van onze kleding die er nog stond in Hongarije kunnen afleveren. Naast de kleding hadden wij nog ongeveer 12 pallets conserven staan, met o.a. mais bonen e.d. deze conserven hebben maar een beperkte houdbaarheid, dus moesten ze ook zo spoedig mogelijk naar Roemenië en deze zijn dan ook gelijk met de kleding richting onze contacten in Roemenië gegaan.

​​​​​​​Het bovenstaande transport is mogelijk gemaakt door Baggerbedrijf Midden-Holland uit Haastrecht die de truck beschikbaar hebben gemaakt. De trailer die wij hebben gebruikt is afkomstig van transportbedrijf Jan Zijderhand uit Moerkapelle.

Bij kindertehuis in Misca in Roemenië

Onderweg naar het volgende adres

Bijgaande foto’s geven een korte impressie van het transport alle goederen zijn van harte welkom ondanks dat het ook in Hongarije en Roemenië stukken beter gaat in de loop van de jaren zijn er nog genoeg plaatsen waar onze spullen van harte welkom zijn.

Wij zijn dan ook nog volop bezig om onze kleding weer Roemenië in te krijgen, we zullen dit dan ook te zijner tijd via deze website en de plaatselijke weekbladen laten weten.

ONS WERK ONDERSTEUNEN?

© 2024 Stichting Zobero